De methode HIT = IT is ontstaan uit de vraag van het bedrijfsleven, scholen én leerlingen/studenten naar een praktische ICT methode.

De theorie is geheel afgestemd op die vraag. De opdrachten zijn casussen uit het bedrijfsleven. In het boek HIT = Office 2019 worden de programma’s Word, Excel en PowerPoint behandeld.

Word wordt vaak ten onrechte ingezet als veredelde typemachine. In Word Zakelijke Communicatie zul je ervaren dat het programma je veel werk uit handen kan nemen. Je leert onder meer een werkstuk, verslag en scriptie vormgeven en sjablonen ontwikkelen. Ook ontwikkel je sjablo-nen en leer je een mailing samenstellen.

Excel heeft twee functies: een rekenfunctie en een databasefunctie. In het onderdeel Excel worden beide uitgebreid behandeld: naast het maken van eenvoudige formules leer je met data en tijden rekenen, functies gebruiken, correcte lijsten en draaitabellen maken.

In PowerPoint staat het maken en geven van een bedrijfspresentatie centraal. Dit doe je door een thema te ontwikkelen. Stapsgewijs krijg je tools aangereikt om een thema te maken.

Bij het boek zit een licentie voor de website met honderden instructiefilmpjes en oefenbestanden.

Het boek telt 394 pagina's in kleur en wordt geleverd met een licentie van 2 jaar voor de website hitisit.nl. Op de site quizzen, proeftoetsen en honderden filmpjes waarin de opdrachten uitgewerkt worden.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed

HIT = OFFICE 365 - 2019 Word, Excel en PowerPoint (+ licentie 2 jaar) ISBN 978-90-823898-9-0 en gratis toegang tot lesstof voor Keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd

  • Productcode: ISBN 978-90-823898-9-0
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • €34,50

  • Excl. BTW: €31,65

  • 25 of meer €31,36
  • 50 of meer €28,75
  • 100 of meer €27,60