De methode HIT = IT is ontstaan uit de vraag van het bedrijfsleven, scholen én leerlingen/studenten naar een praktische ICT methode.

De theorie is geheel afgestemd op die vraag. De opdrachten zijn casussen uit het bedrijfsleven. In het boek HIT = Office 2016 worden de programma’s Word, Excel en PowerPoint behandeld.

Word wordt vaak ten onrechte ingezet als veredelde typemachine. In Word Zakelijke Communicatie zul je ervaren dat het programma je veel werk uit handen kan nemen. Je leert onder meer een werkstuk, verslag en scriptie vormgeven en sjablonen ontwikkelen. Ook ontwikkel je sjablo-nen en leer je een mailing samenstellen.

Excel heeft twee functies: een rekenfunctie en een databasefunctie. In het onderdeel Excel worden beide uitgebreid behandeld: naast het maken van eenvoudige formules leer je met data en tijden rekenen, functies ge-bruiken, correcte lijsten en draaitabellen maken.

In PowerPoint staat het maken en geven van een bedrijfspresentatie centraal. Dit doe je door een thema te ontwikkelen. Stapsgewijs krijg je tools aangereikt om een thema te maken.

Bij het boek zit een licentie voor de website met honderden instructiefilmpjes en oefenbestanden.

Het boek telt 392 pagina's in kleur.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HIT = OFFICE 365 - 2016 Word, Excel en PowerPoint (inclusief licentie 2 jaar) ISBN 978-90-823898-4-5

  • Model: ISBN 978-90-823898-4-5
  • Spaarpunten: 1000
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 32,70

  • Excl. BTW: € 30,00